Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic  PfeilANASAYFA
Header Pic
Header Pic



09 2009 için bulunan Arşiv kayıdı

MHP Yenimahalle İlçe Başkanı OSİAD'ı ziyaret etti E-posta Yazdır
MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Sn. Eyüp Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Atilla Korukçu ve Eyyüp Yılmaz Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Ekonomik ve siyasi gelişmelerin görüşüldüğü toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Adnan Keskin, Saymanımız Sn. Ahmet Erbasan, Yazmanımız Sn. Av. Serhad Şahin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Gürel, Özgür Bayraktar, Ahmet Kurt ve Kemal Değirmenci hazır bulundular.
OSİAD yönetimi Cindoruk’u ziyaret etti E-posta Yazdır
OSİAD Başkanı Adnan Keskin ve beraberindeki heyet, Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsemattin Cindoruk’u ziyaret etti. Ziyarette, OSİAD Başkanı Adnan Keskin, Başkan Yardımcısı Nihat Özönder, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kurt, Hasan Gürel, Ahmet Erbasan, Erol Akkaya ile Denetleme Kurulu üyesi Nihal Ermiş ve OSİAD A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Güvener bulundu.
KOBİ’lerin içinde bulunduğu şartlar hakkında bilgi veren OSİAD Başkanı Adnan Keskin, elektrik zammının sanayicileri olumsuz etkilediğini, dünyada ekonomiye para enjekte edilirken Türkiye’de girdi maliyetlerine yapılan zamlarla üreten kesimin elinin kolunun bağlandığını dile getirdi. Reel sektör batarken bankaların yüksek karlar elde ettiğine dikkat çeken Keskin, kriz sürecinde 22 bin civarında bir çalışanın işsiz kaldığını tahmin ettiklerini söyledi. Teşvik yasasının hiçbir olumlu etkisinin olmayacağını, esas olarak satın alma gücünün yükseltilmesi gerektiğini, bu konuda ise hükümetin hiçbir şey yapmadığını ifade eden Keskin, “Vergi ve primler bile 6 ay ötelenseydi, teşvikten daha fazla olumlu sonucu olurdu” diye konuştu.

 

OSİAD: ELİNİZİ SANAYİCİNİN CEBİNDEN ÇEKİN E-posta Yazdır
Elektrik zammına tepki...

OSİAD: ''ELİNİZİ SANAYİCİNİN CEBİNDEN ÇEKİN''

Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Adnan Keskin, ekonomik kriz nedeniyle sanayici zor günler yaşarken ve işsizlik oranı yüzde 14 düzeyinde seyrederken, 1 Ekim'den geçerli olmak üzere sanayi elektriğine yapılan yüzde 9,85 düzeyindeki zammı eleştirdi.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, açıklanan Orta Vadeli Plan'da, işsizliğin 2009 sonunda yüzde 14,8;e çıkacağının öngörüldüğünü, büyüme rakamlarının da revize edildiğini hatırlattı.
DSP Genel Başkanı Masum Türker, OSİAD heyetini kabul etti E-posta Yazdır
 DSP Genel Başkanı Masum Türker, OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Adnan Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerini parti genel merkezinde kabul etti.

Keskin, kabulde, Türkiye'de kapasite kullanım oranının yüzde 65'lerde olduğu yönündeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, ''Türkiye, krizden çıkmış filan değil'' dedi.

Ülkede, ithalat lobisinin, ihracat lobisinin önünden çekilmesi gerektiğini ifade eden Keskin, ucuz ve kalitesiz malların ülkeye girmesinin önlenmesi ve KOBİ'lerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

 

 



Header Pic
left unten
Copyright © OSİAD | Uzay Çağı Cad. No:12 06370 Ostim/ANKARA | Tel:+90.312 354 4747 - Faks: 354 47 52 | Web Barındırma ve İYS Geliştirme : Etik
right unten